RECENZJA: Miód akacjowy | Pachniczówka
Dzisiaj recenzja miodu akacjowego firmy Pachniczówka.
W okresie jesiennym i zimowym bardzo często spożywamy miód. Dodajemy go do herbaty, na chleb, oraz do różnych dań.
Miód akacjowy ma bardzo jasną barwę, intensywny zapach i słodki smak. Wspomaga leczenie cukrzycy, zaburzeń trawienia, oraz schorzeń żołądka i jelit. Ma jednak niskie właściwości antybiotyczne.
Miód ten pozyskiwany jest w okresie kwitnięcia akacji.
Możecie go zakupić TUTAJ
***
W okresie jesiennym i zimowym bardzo często spożywamy miód. Dodajemy go do herbaty, na chleb, oraz do różnych dań.
Miód akacjowy ma bardzo jasną barwę, intensywny zapach i słodki smak. Wspomaga leczenie cukrzycy, zaburzeń trawienia, oraz schorzeń żołądka i jelit. Ma jednak niskie właściwości antybiotyczne.
Możecie go zakupić TUTAJ
***
W okresie jesienno-zimowym warto sięgnąć po miód.
OdpowiedzUsuńBardzo lubię miody :)
OdpowiedzUsuńJeszcze nie miałam okazji próbowac tego miodu :)
OdpowiedzUsuńZapraszam http://ispossiblee.blogspot.com